FCK-profil tror på triumf: En derbysejr er mere end tre point

FCK-profil tror på triumf: En derbysejr er mere end tre point

1635
0
DEL

Ludwig Augustinsson fortæller, at en sejr over Brøndby IF ikke bare er tre point i tabellen. Svenskeren kan næsten ikke beskrive, hvad det betyder for alle folk i og omkring F.C. København at få den første derbysejr i denne sæson. 

Søndag afvikles dansk fodbolds største klubkamp, når F.C. København tørner sammen med Brøndby IF i et vaskeægte arvefjendeopgør.

Mesterskabsfavoritterne fra Østerbro spiller på hjemmebane, hvor Brøndby IF normalvis plejer at have det ganske svært.

De to foregående derbyer i denne sæson i Superliga-regi har dog været afviklet ude på den københavnske vestegn, og der har de blågule drillet københavnerne, som første gang måtte drage hjem med et 1-0-nederlag i bagagen, og anden gang endte forestillingen i en nullert.

Læs også: Brøndby: Derfor har vi takket nej til de 503 ekstra siddepladser i Parken

I onsdagens pokalsemifinale havde F.C. København det også ganske svært og fik med nød og næppe 1-1 hjemme i Telia Parken. Derfor er der ingen tvivl om, hvad det er, de trænger til.

– En derbysejr! Vi har ikke vundet noget derby denne sæson, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvor vigtigt det bliver på søndag. Og næste onsdag. Både for os spillere, for fansene og klubben. Et derby er altid et derby, og det er noget helt særligt. En sejr giver kun tre point i tabellen, men det føles som om en derby-sejr giver lidt mere, siger Augustinsson til F.C. Københavns hjemmeside.

Læs også: Brøndby-komet vil videre: Føler mig klar til næste niveau

– På søndag skal vi blive bedre til at klø på fra starten, så det bliver lange 90 minutter for Brøndby. Det er vi 100 % klar til, og så tror jeg fuldt og fast på, at vi også vil vinde kampen, siger FCK-profilen.

F.C. København fik senest 1-1 ude mod Randers FC i en kamp, hvor de havde det virkelig svært, og hvor spillet aldrig rigtig flød.

Læs også: Private personer tager op mod 140.000 for Leicester-billetter

INGEN KOMMENTARER