FCK-stjerne: Hvis klubben skal tjene nogle penge på mig, skal jeg afsted...

FCK-stjerne: Hvis klubben skal tjene nogle penge på mig, skal jeg afsted til sommer

1706
0
DEL

Nicolai Jørgensen fortæller, at han skal afsted til sommer, hvis F.C. København skal tjene penge på ham. Kriteriet for en ny klub er spilletid som angriber.

Nicolai Jørgensen har modsat de foregående sæsoner i det store hele holdt sig skadesfri i år, og F.C. København-profilen har derfor kunnet spille og præstere kontinuerligt.

Nu antyder offensivprofilen dog, at tiden på Østerbro snart er slut.

– Hvis FCK skal tjene lidt penge på mig, hvilket er helt rimeligt, skal jeg skifte til sommer, siger Nicolai Jørgensen ifølge Ekstra Bladet.

– Jeg tænker ikke så meget på, hvor jeg skal hen. For mig bliver det afgørende, jeg kommer til den rigtige klub, hvor jeg kan få spilletid som angriber, forklarer FCK-stjernen.

Senest blev Nicolai Jørgensen helt i landsholds-regi, da Danmark slog Island med 2-1. Jørgensen scorede begge mål som angriber; en position, han også er gået over til i F.C. København, efter at han tidligere har haft sit udgangspunkt på kanten.

Tiden som kantspiller er helt og aldeles slut nu, hvis man spørger hovedpersonen selv, og det passer ham egentlig ganske udmærket.

– Min tid som kantspiller er slut. Jeg vil gerne være inde i boksen, hvor det er sjovt at være, siger Nicolai Jørgensen.

– Det passer mig rigtigt godt, at vi nu spiller med to angribere på landsholdet. Yussuf Poulsen og jeg supplerer hinanden rigtig godt. Det virker som et perfekt system, der passer til os, fordi vi har en trup med megen fysisk styrke og stærke omstillingsspillere, forklarer han videre.

25-årige Nicolai Jørgensen føler sig nu rustet til at tage skridtet videre.

– I dag har jeg mere erfaring og min base i orden. Min kæreste flytter med og med den erfaring, jeg har fået i FCK, står jeg godt rustet for nye udfordringer, påpeger han.

Jørgensen har scoret syv gange i Alka Superligaen i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER