FCM-bombe undervejs – Bundesliga-profil på vej til heden

FCM-bombe undervejs – Bundesliga-profil på vej til heden

638
0
DEL

På samme dag som FC Midtjylland har præsenteret et nyt kæmpe underskud på hele 60 millioner, er holdet ved at lave en af de største signinger i Superliga-historien. Den tjekkiske angriber, Vaclav Kadlec skulle således have været til et lægetjek i dag hos ulvene.

Han har længe været sat i forbindelse med et skifte til netop FC Midtjylland. I en video kunne Ekstra Bladet her til aften så fortælle, at Vaclav Kadlec var på vej til heden for at spille mesterholdet.

Og den skulle altså være god nok, i hvert fald kan man i Ekstra Bladets video se den tjekkiske landsholdsspiller på et løbebånd i noget, der kunne ligne et lægetjek.

Eintracht Frankfurt har i øvrigt bekræftet, at deres superangriber ikke har været til stede i Frankfurt i dag, så der kan altså godt være noget om snakken.

Vaclev Kadlac er 23 år gammel, og han har blot fået spilletid i to Bundesliga-kampe i denne sæson. Derfor er der intet at sige til, at den unge, tjekkiske landsholdsspiller nu søger andre græsgange, og her kan FC Midtjylland med stor sandsynlighed være det næste stop.

 

INGEN KOMMENTARER