FCM-cheftræner efter nederlag: Vi mødte et af Europas bedste hold i øjeblikket

FCM-cheftræner efter nederlag: Vi mødte et af Europas bedste hold i øjeblikket

714
0
DEL

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup erkender, at holdet mødte deres overmand, da Napoli kom på besøg i Herning torsdag aften. 

De danske mestre fra FC Midtjylland fik ørerne i maskinen i Europa League mod italienske Napoli, der tromlede herningenserne over med 1-4. Men det er ingen skam at tabe til en bedre modstander, lyder analysen fra cheftræner Jess Thorup.

– Jeg sagde til spillerne, at man nogle gange skal anerkende modstanderens kvalitet. Det må vi gøre i dag. Vi møder et af Europas bedste hold i øjeblikket, det er jeg slet ikke i tvivl om på trods af, at de laver et par udskiftninger, sagde Jess Thorup til Canal 9 umiddelbart efter kampen.

Den tidligere U21-landsholdstræner ser på trods af cifrene på måltavlen rigtig positivt på torsdagens kamp, om end han erkender, at holdet mangler den sidste skarphed for at kunne bide skeer med de helt store ude i Europa.

– Jeg synes et eller andet sted godt, at vi kan være tilfredse med rigtig mange ting, hvis man ser bort fra måltavlen. Vi har dem presset i perioder af kampen, og vi er også ved at komme tilbage i opgøret. Men vi mangler lige den sidste dygtighed og skarphed til at gøre denne her kamp rigtig spændende, fortsatte mesterholdets cheftræner.

Trods den italienske lussing torsdag aften ligger FC Midtjylland til at gå videre i gruppen med hele fem point ned til den største trussel fra Club Brügge.

INGEN KOMMENTARER