FCM-reserve: Finder nok en anden udfordring

FCM-reserve: Finder nok en anden udfordring

1188
0
DEL

FC Midtjyllands forsvarsreserve Francis Dickoh er afklaret med sin rolle og er glad for at være i klubben, men indrømmer, at det mest realistiske scenarie er, at han finder en ny udfordring, når hans kontrakt med mestrene udløber til januar.

FC Midjyllands succes i indeværende sæson skal i særdeleshed findes i det betonforsvar, de har i Erik Sviatchenko og Kian Hansen. Derudover har ulvene fra Heden også talentfulde Patrick Banggaard siddende på bænken, og det er derfor yderst begrænsede mængder spilletid, Francis Dickoh har udsigt til.

Den rutinerede forsvarsspiller er dog helt indforstået med sine rolle som backup på holdet og roser sine forsvarskollegaer.

– Forsvaret har gjort det sindssygt godt, vi er godt organiseret, og Kian og Erik er den måske største nøgle til vores succes i denne sæson. Det mindsker selvfølgelig også mine muligheder for spilletid, men det er ikke noget ændret på den front.

– Jeg er afklaret med min rolle, og som jeg ser det, er vi et stopperteam, der alle hjælper og støtter hinanden uanset, hvem der spiller. Jeg nyder vores succes og forsøger at suge til mig af de andre og presse dem så godt som muligt, siger Dickoh til bold.dk.

32-årige Dickoh udtrykker samtidig sin tilfredshed med at være i klubben, men fortæller i samme ombæring, at hans og klubbens veje med overvejende sandsynlig skilles til vinter.

– Udgangspunktet er, at jeg har udløb 1. januar. Det andet er en hypotetisk situation, for vi snakker ikke sammen om andet lige nu.

– Men i princippet kunne jeg godt være klar på at blive. Jeg har det helt vildt godt i klubben, og jeg føler, jeg får respekt fra alle, ligesom jeg har respekt for dem. Jeg træner godt og får god feedback, og jeg føler, jeg står i en god udgave hver dag til træning. Det var også derfor, jeg ikke hejsede nogle røde flag i sommer og søgte væk. Jeg føler mig velkommen, men det er jo ikke op til mig at bestemme, om jeg skal blive, siger Dickoh og tilføjer:

– Det mest realistiske scenarie er dog, at jeg skal finde en ny udfordring, men hvad der skal ske, ved jeg ikke endnu, og jeg vil godt holde mine tanker for mig selv. Jeg koncentrerer mig primært om at gøre mit arbejde i nuet.

– Der er selvfølgelig nogle bolde i luften, men det tager min agent sig af. Jeg føler, jeg står i en god udgave, og det giver selvfølgelig næring til nogle forhåbninger. Jeg håber, jeg har et par gode sæsoner i mig endnu.

Francis Dickoh kom til FC Midtjylland i sommeren 2013 fra belgiske Cercle Brügge.

INGEN KOMMENTARER