Fem ting, vi lærte af Liverpool vs. Manchester United

Fem ting, vi lærte af Liverpool vs. Manchester United

1268
0
DEL

Den engelske avis The Mirror stiller skarpt på aftenens kamp i Merseysides hjerte. 

Liverpool vandt i overbevisende stil med 2-0 over ærkerivalerne fra Manchester United hjemme på Anfield i første af to ottendedelsfinaleopgør i Europa League. Men hvad lærte vi egentlig af kampen? Det forsøger den engelske avis The Mirror at give svaret på.

1) Jürgen Klopp kunne knap nok have gjort tingene mere rigtigt

Louis van Gaal praler ofte af sin taktiske kunnen, men Jürgen Klopp viste sig at være bedre i aften. Det er indiskutabelt.

Klopps høje press er blevet hans karakteristika – både i Tyskland og nu også i Premier League, og i aften viste hans hold hvorfor.

The Reds vildskab og intensitet kom som en bølge af angribende pres mod Manchester United.

2) Van Gaal ville vise, at han var klar til at foretage sig det nødvendige ved at vælge fysisk råstyrke over hjerne og snilde

Ved at vælge at gå med fysisk råstyrke over hjerne og kløgt på den centrale midtbane viste van Gaal, at han var klar til at foretage sig det nødvendige for at få et godt resultat.

Hollænderen har et væld af erfaring, og han ved, at to europæiske kampe sjældent vindes i løbet af de første 90 minutter.

I aften satsede han på sine krigere på midtbanen, der skulle danne grundlag for at ødelægge Liverpools spil. Det lykkedes så bare ikke…

3) Varela ser ud til at være værd at satse på

Mens Rashford er blevet med de fleste overskrifter har Varela været lidt under radaren, men har imponeret stort, siden der fra van Gaals side blev vist tillid til ham.

Det har taget den tidligere Real Madrid-reserve 18 måneder sådan for alvor at gøre indtryk på seniorholdet, men han har ikke forspildt sin chance.

I aften blev han vægtet over den italienske landsholdsspiller Matteo Darmian, hvilket måske kan overraske i en atmosfære på Anfield, som den tidligere Torino-stjerne alt andet lige har større erfaring i. Varela overholdt sine opgaver.

Aftenens præstation viser, at han kan have en langsigtet fremtid på Old Trafford.

4) Liverpools fronttrio kan bringe holdet i uanede højder

Det kan godt være, at Jürgen Klopp skal bruge nye spillere på flere positioner til sommer, hvis hans langsigtede projekt med Liverpool skal blive en succes, men på de forreste positioner mangler de ikke noget.

Ikke bare i aften, men henover de seneste uger, har Sturridge, Firmino og Coutinho vist, at de kan bringe Liverpool hen, hvor de vil.

5) De Gea er stadig Manchester Uniteds bedste spiller

Det kan godt være, at Anthony Martial og Marcus Rashford har vist, at de er fremtiden for Manchester United, men der er kun én sand profil på Old Trafford, og han står mellem stængerne.

David de Gea leverede endnu engang sensationer på Anfield, og det var han også nødsaget til, hvis ikke De Røde Djævle skulle tabe stort.

De vilde afværgelser af både Coutinhos og Lallanas forsøg står bedst i erindringen, men generelt var det en sublim præstation af den spanske målvogter, og de får brug for ham igen i returopgøret på Old Trafford om en uge, hvis de skal have en chance for at gå videre.

Læs også: Medie: United klar med nyt bud på Serie A-stjerne efter succesfuld agentsamtale

Læs også: Fodboldforfatter: Brøndby er et vaskeægte galehus

INGEN KOMMENTARER