Fernando: Denne unge City-spiller har størst chance for at slå igennem

Fernando: Denne unge City-spiller har størst chance for at slå igennem

919
0
DEL

Manuel Pellegrini har udtaget mange af klubbens unge talenter til førsteholdsbænken denne sæson, og brasilianeren tror på, at én bestemt har, hvad der skal til.

Manchester City-midtbanespilleren Fernando har fremhævet Kelechi Iheanacho som det unge talent i klubben, der har størst chance for at slå igennem og sætte sit præg på førsteholdet.

Iheanacho, den 19-årige nigerianer, har scoret fire gange for City i denne sæson, hvilket inkluderer de vigtige sejrsmål mod Crystal Palace og Swansea City i de sidste minutter, og han er blevet spået til det store gennembrud siden sin ankomst.

– Kelechi Iheanacho. For mig, på grund af sin alder, personligheden han har, måden han afslutter, har han imponeret mig meget, udtaler Fernando til Goal.

– Jeg mener, at han kan spille førsteholdsfodbold. I fodbold kan du aldrig sige, hvem der kommer til at slå igennem og klare det. Der er en masse unge talenter, som du ser, der ikke ender med at spille på højeste niveau, men han er ydmyg og arbejder hårdt, og han har alle de værktøjer, det kræver for at slå igennem.

INGEN KOMMENTARER