Folk raser over Lescotts uheldige udtalelse ovenpå Aston Villa-nedrykning

Folk raser over Lescotts uheldige udtalelse ovenpå Aston Villa-nedrykning

1321
0
DEL

Joleon Lescott er kommet i et gevaldigt stormvejr efter sin udtalelse ovenpå Aston Villas nedrykning. 

Lørdag blev det en kendsgerning, at Aston Villa til næste sæson spiller Championship-fodbold. Det blev en realitet, da de tabte med 1-0 på Old Trafford.

Nedrykningen var dog forventelig, og det var ikke den, der fik tilhængerne til at rase, men derimod forsvarsspilleren Joleon Lescotts kommentarer efter kampen.

– Vi vidste inden kampen, hvad vi skulle, men at komme til Old Trafford er aldrig let, lige meget hvilken situation du er i, sagde Lescott efter kampen og fortsatte:

– Gennem kampen viste vi et niveau af stolthed, som der formentlig ikke har været nok af i løbet af sæsonen.

Læs også: Bekræftet: Liverpool-profil ude i op til seks uger – glipper vigtige semifinaler

– Det handler om resultater, så uanset hvordan vi spillede i momenter i dag, er vi rykket ned. Vi skal finde en måde at komme ud af denne stime af nederlag, forklarer Lescott.

Den tidligere Manchester City-forsvarer mener, at byrden måske er fjernet fra Aston Villas-spillernes skuldre, efter at det i dag blev en realitet, at de efter sæsonen skal spille i Englands næstbedste række.

– Nu hvor det er officielt, kan det måske lette presset fra vores skuldre, og vi kan give fansene, hvad de fortjener, nemlig nogle præstationer.

Lige præcis disse udtalelser får diverse fans og følgere til at rase og kræve hans hoved på et fad, til trods for at Lescott i selvsamme interview fortæller, at han vil være i Aston Villa, så længe klubben ønsker det.

Læs også: Uimponerende Manchester United reddet af stolpen – Aston Villa rykker ned

Det er ikke først gang, at Joleon Lescott tiltrækker dårlig opmærksomhed fra fansene. Sidst rasede Villa-tilhængerne over et billede af en svinedyr bil, som han stolt fremviste som tegn på rigdom midt i klubbens sportslige krise.

Nedenfor kan du se nogle af de reaktioner, der var på de sociale medier til Lescotts udtalelser ovenpå Aston Villas nedrykning.

Læs også: Lokalavis: Barcelona nærmer sig Sevilla-angriber

INGEN KOMMENTARER