Henry kalder United-legende den bedste nogensinde

Henry kalder United-legende den bedste nogensinde

996
0
DEL

På trods af spillere som Ronaldo, Alan Shearer, Ryan Giggs og mange andre, siger Arsenal-koryfæet at den bedste Premier League spiller nogensinde, er en ilter, rødhåret midtbane-mand.

I et interview med SkyNews blev den mest scorende Arsenal-spiller nogensinde, Thierry Henry, spurgt om hvem han mente der var den bedste nogensinde i Premier League.

Henry har gennem 00’erne spillet mod utallige store stjerner i den bedste engelske liga, og hans valg på den bedste af dem, kan måske være overraskende for nogle.

– Det må være Paul Scholes. Jeg synes ikke, folk har givet ham den ‘credit’, han fortjener. Han er en af de bedste, hvis ikke den bedste, jeg har spillet imod. Han kunne alt.

– Hvis jeg havde Paul Scholes på mit hold ville alt være bygget op omkring ham. I Manchester United kunne de se det, og jeg mener klart, at han er en af de bedste, jeg har spillet imod i denne liga, og en af de bedste jeg har set overhoved.

På trods af ikke at have scoret forfærdeligt mange mål, bliver Paul Scholes næsten altid nævnt, når et all-time Premier League hold skal udtages, og Henry er altså ikke uenig i dette.

INGEN KOMMENTARER