Hiddink afslører styrkeprøve-samtaler med kæmpende Hazard

Hiddink afslører styrkeprøve-samtaler med kæmpende Hazard

857
0
DEL

Den belgiske landsholdsspillers form har været styrtdykkende i 2015-16-sæsonen, hvor den finurlige og atletiske teknikker kun har scoret én gang indtil videre i denne sæson, og the Blues er således ivrige efter at forbedre hans præstationer

Chelsea har haft samtaler med Eden Hazard angående, at han er nødt til at genfinde sin form efter en tam sæson, afslører Guus Hiddink.

Efter en fremragende sæson i 2014-2015, hvor han blev kåret til årets spiller efter sin andel i the Blues’ mesterskabstriumf, har den belgiske landsholdsspiller kun formået at score én gang for klubben indtil videre.

– Han var i en vanskelig situation, men han er nødt til at steppe op. Det ved han efter vores samtaler med ham, udtaler Chelsea-manageren til flere forskellige medier.

Hazard er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Chelsea til sommer, og han har udtrykt en interesse i at arbejde sammen med Real Madrid-manageren Zinedine Zidane, men Chelsea-manageren står stejlt på, at der ‘ingen tegn er på, at han er ivrig efter at skifte.

– Jeg havde særdeles korte samtaler med omkring situationen. Han er yderst opsat på at blive her.

INGEN KOMMENTARER