Hollandsk legende: Derfor har Memphis haft det svært i Manchester United

Hollandsk legende: Derfor har Memphis haft det svært i Manchester United

824
0
DEL

Memphis Depays svære start i Manchester United skyldes ifølge landsmanden Patrick Kluivert den manglende kontinuitet i antal spilleminutter. 

Forventningerne til Memphis var tårnhøje, da han i sommer skrev kontrakt med mægtige Manchester United. Den flamboyante kantspiller havde netop leveret en fantomsæson for de hollandske mestre PSV Eindhoven og var blevet kåret til topscorer i Æresdivisionen.

Skiftet til Old Trafford har dog ikke været en dans på roser for unge Memphis, der gennem de seneste måneder har været plantet solidt på bænken.

Læs også: Louis van Gaal: Derfor har jeg ikke købt stort ind

Fodboldlegenden Patrick Kluivert medgiver, at man med rette kunne have forventet mere af Memphis i Manchester United, men han mener stadig, at der er én væsentlig grund til, at den tætbyggede boldekvilibrist har haft det svært i engelsk fodbold.

– Vi havde alle håbet, at han ville være en åbenbaring, og vi havde alle ret til at forvente mere, end vi har set fra ham i hans første sæson i United, siger Patrick Kluivert til Daily Express.

Læs også: Stor Premier League-klub på vippen til gigantsalg til hemmelig investor

– Dette er et stort spring opad for Memphis, og det har været svært for ham, at han ikke altid har spillet hver eneste kamp.

– Nogle gange er han på bænken, og sommetider starter han inde. Det giver ikke en spiller en masse selvtillid, og mske har det påvirket ham. Han har dog stadig tid til at bevise sig, forklarer Kluivert.

Læs også: Antipas gør comeback mod Brøndby

– Nogle spillere er centrale figurer i deres klub, og når de så tager til en stor klub er det ikke let.

Memphis kostede Manchester United i omegnen af 25 millioner pund.

Læs også: Cristiano Ronaldo tilbagetrækker udtalelse: Jeg mente det fysiske niveau

INGEN KOMMENTARER