Honda: Der findes løsninger på alle problemer, og vi skal vælge den...

Honda: Der findes løsninger på alle problemer, og vi skal vælge den rigtige mod Juventus

1134
0
DEL

AC Milands Keisuke Honda mener at der er mange måder at slå Juventus på, men ligegyldigt hvad vil det blive en svær opgave.

l morgen aften slår Juventus vejen forbi milanesernes stadion til en kamp mellem Serie A’s nummer 1 og nummer 6. En kamp som Honda mener godt kan vindes at AC Milan:

– Der findes løsninger på alle problemer, men det svære bliver at vælge den rigtige. Nu skal vi finde nøglen til at tage et skridt fremad, siger Honda til Gazzetta dello Sport.

Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte med en 3-1-sejr til Juventus, men den 29-årige offensivspiller tror på revanche:

– Alt er muligt, også at slå Juve, også selvom det uden tvivl bliver svært. Vi må tro på os selv for at lykkes. Juve er stærkere end os, men vi har spillet godt mod Napoli, Roma og Inter. Juventus’ styrke er defensiven, de er et klassisk italiensk hold.

Læs også: AC Milan lurer på Southampton angriber

– Der er mange af Juventus’ spillere, jeg godt kan lide. Men fodbold spilles med 11 spillere; det er holdet, der vinder, ikke individualisterne. Der er mange måder at vinde på, og vi må tilpasse os kampen, som den udvikler sig.

Den japanske landsholdsspiller har været i AC Milan siden 2014. Kampen mellem de to storklubber spilles i morgen aften klokken 20:45.

 

INGEN KOMMENTARER