Hummel og DBU indgår samarbejde

Hummel og DBU indgår samarbejde

1184
0
DEL

Dansk Boldspil-Union (DBU) har i dag indgået et samarbejde med tøjmærket Hummel, hvilket betyder at landsholdet igen skal spille i dansk design.

Danmark vandt EM i 1992 iført Hummel-trøjer og nu får landsholdsspillerne igen fornøjelsen af, at iklæde sig det danske tøjmærke. DBU har indgået en otteårig aftale med Hummel efter at det torsdag kom frem at Adidas, efter 12 år afbryder samarbejdet med DBU.

Fodboldorganisationen er ganske tilfredse med det nye samarbejde:

– Vi er meget begejstret over at have Hummel tilbage som sponsor. Mærkets dybe rødder i både Danmark og fodboldkulturen stemmer rigtig godt overens med vores ønsker for en stærk samarbejdspartner, lyder det i en pressemeddelelse fra unionen.

Læs også: Kahlenberg stiller sig til rådighed for landsholdet: Hareide lyder spændende

– Med Hummel-vinkler tilbage på ærmerne er vi sikre på, at vores nationale fodboldstolthed når nye højder, siger kommerciel direktør for DBU Katja Moesgaard.

Hummels pressemeddelse var selvfølgelig også positiv:

– Det danske fodboldlandshold og DBU er allerede en del af vores brand-dna, så i dag er det som at komme hjem igen og en stor dag for os, lyder det i pressemeddelelsen.

– Vi tror grundlæggende på, at vi sammen med DBU kan skabe værdi og historie for Danmark og de danske fans, og at vi sammen kan skabe positiv forandring gennem fodbolden, siger ejer af Hummel og bestyrelsesformand Christian Stadil.

Den nye spilledragt er allerede ved at blive udviklet og man håber at kunne offentliggøre de nye trøjer til sommer, hvilket betyder at trøjen kan få debut lige op til OL i Brasilien.

Aftalen gælder allle herrelandshold, kvindelandshold, fodboldskoler samt en række fælles initiativer målrettet de danske fans.

INGEN KOMMENTARER