Indikerer ombejlet midtbanespiller ønske om Chelsea-skifte i dette tweet?

Indikerer ombejlet midtbanespiller ønske om Chelsea-skifte i dette tweet?

949
0
DEL

Der spekuleres nu i, om Miralem Pjanic er opsat på at skifte til Chelsea, efter at Roma-stjernen har liket et tweet, hvor der henvises til et skriv om, hvorfor The Blues gør klogt i at hente ham. 

Romas Miralem Pjanic er en særdeles eftertragtet spiller i det europæiske fodboldlandskab, og flere gange har den bosniske spilfordeler været sat i forbindelse med et skifte til Premier League.

Roma-profilen har liket et tweet, hvor en ledende journalist hos mediet Squawka linker til en artikel om, hvorfor Pjanic er den naturlige arvetager for Juan Mata.

Læs også: Celta Vigo-profil: Havde tilbud fra mange klubber

Det har fået aviser, såsom engelske Metro, til at spekulere i, hvorvidt Pjanic selv forsøger at signalere, at han er klar til at rive teltpløkkerne om og rykke til London.

Netop Metro skriver, at Antonio Conte, som forventes at blive Chelseas næste manager, er en stor beundrer af Roma-profilen.

Læs også: Avis: FC Barcelona vil forgylde Messi med ny kontrakt og anførerbind

Avisen The Times erfarer, at direktør Marina Granovskaia, der er ledende forhandler for Chelsea, allerede har været i dialog med Pjanic’ agent, og han skulle være opsat på at sende sin klient til Stamford Bridge, forlyder det.

Pjanic har en frikøbsklausul på 300 millioner kroner.

Læs også: Medie: Chelsea har indgået kontrakt med ny manager – så mange millioner får han

INGEN KOMMENTARER