Inler kunne slutte sig til Villa

Inler kunne slutte sig til Villa

938
0
DEL

Gokan Inler kunne være på vej til Villa, idet Leicester-manager Claudio Ranieri forbereder sig på at lade nogle af sine marginalspillere forlade klubben.

Midtbanespilleren vækker Aston Villas interesse, mens Andrej Kramaric og Yohan Benalouane også kunne få tilladelse til at forlade klubben i forsøget på at få mere spilletid.

Inler har kun startet to Premier League-kampe for the Foxes siden sit skifte fra Napoli i sommers.

Schweizeren er glad i Leicester, men erkender, at han er nødt til spille mere, hvis han skal sikre sin plads som Schweiz’ anfører forud for det kommende EM i Frankrig.

Inlers agent Dino Lamberti udtalte i denne uge, at et skifte væk måske er den bedste løsning for den schweiziske profil.

Villa-manager Remi Garde følger den 31-årige, idet han forsøger at forstærke sit hold, der er under stregen med hele 10 point op til redning.

– Jeg er klar over Inlers situation, fordi jeg har kigget på alle de spillere, der kunne være interesseret i denne situation grundet EM. Jeg ønsker ikke at fortælle jer, hvor han er at finde på min liste, udtaler Remi Garde til flere engelske medier.

– Selvfølgelig er jeg interesseret i hver spiller, der vil optræde til EM, fordi de er gode spillere. Det er ikke ensbetydende med, at de vil komme, eller jeg allerede har ringet til dem. Men jeg kender rigtig ham godt.

INGEN KOMMENTARER