Jaap Stam: Derfor afviste jeg Liverpool til fordel for Manchester United

Jaap Stam: Derfor afviste jeg Liverpool til fordel for Manchester United

789
0
DEL

Den jernhårde hollænder afslører, at han i 1998 havde muligheden for at komme til Liverpool, men i stedet valgte han Manchester United. Og dette skyldtes én bestemt grund, som United-fansene nok vil fryde sig over. 

Jaap Stams første sæson i United-trøjen må siges at have været en meget stor succes. Han og The Red Devils vandt nemlig den famøse The Treble i 1998/1999-sæsonen.

Det kunne dog have gået meget anderledes til, hvis den defensive krumtap havde valgt at takke ja til tilbuddet fra Liverpool fremfor Manchester United i 1998.

– På det tidspunkt var Liverpool og klubber fra Spanien og Italien interesseret i mig, fortæller Stam til The Daily Mail og løfter sløret for, hvorfor han valgte at tage til Old Trafford.

– Men jeg var United-fan, og på det tidspunkt var de den største klub i Europa, så da de kom ind i billedet, skulle jeg ikke andre steder hen.

Det var dog ikke kun fest og glade dage i United, idet hans tid var præget af interne stridigheder med Sir Alex Ferguson. Dette anspændte forhold førte til, at hollænderen forlod Old Trafford til fordel for Stadio Olimpico og Lazio i 2001.

– Mit forhold til Sir Alex? Der var ikke et. Da jeg spillede for Ajax i en pre season-turnering i 2006, var det første gang, at vi så hinanden, efter hvad der skete. Man kunne føle spændingen.

På trods af kun tre år hos The Red Devils blev det dog til seks titler, herunder tre Premier League-titler samt et Champions League-trofæ.

INGEN KOMMENTARER