Jonas Thorsen: Det bedste hold på banen tabte

Jonas Thorsen: Det bedste hold på banen tabte

1012
0
DEL

Viborg tabte i går 2-0 på hjemmebane til Brøndby, og efter kampen var det en flok slukørede viborgensere, der udtalte sig til de forskellige medier. Også Jonas Thorsen var særligt skuffet over resultatet.

Jonas Thorsen var i går at finde i startopstillingen mod Brøndby, og den chance greb han, og det blev til en hel kamp på banen. Alligevel var det ikke en glad Jonas Thorsen, som Sambabold.dk fangede efter kampen i går til en kort kommentar.

– Jeg føler mig snydt. Det bedste hold på banen tabte i dag, og vi er meget skuffede. I dag havde vi virkelig chancen for at tage de tre point, men alt kan ske i fodbold, og nogle gange går det bare ikke så godt, som man havde håbet på.

– Vi er bare ikke skarpe nok. Vi har alt spillet gennem hele kampen, men vi får ikke omsat chancerne til mål, og det er problematisk. Man kan ikke vinde fodboldkampe uden at lave mål. Jeg har ikke så meget at sige, udover at jeg er vildt skuffet, afsluttede Jonas Thorsen til Sambabold.dk

Viborg spiller i næste weekend en sand bundkamp, når de hjemme tager i mod Esbjerg, og her kan de grønblussede spillere tage revanche for nederlaget i går. Sidst Viborg og Esbjerg tørnede sammen, vandt Viborg med 2-1.

INGEN KOMMENTARER