Juventus intensiverer deres jagt på Berardi forud for Sassuolo-møde

Juventus intensiverer deres jagt på Berardi forud for Sassuolo-møde

934
0
DEL

Den højtprofilerede kant misser muligvis fredagens opgør med influenza, men han og forsvarsspilleren Sime Vrsaljko er topprioriteterne for Serie A’s førerhold i det kommende transfervindue

Ifølge Massimilliano Allegris visdom vil Juventus stå over for to afgørende Scudetto-tests i de kommende uger i form af Sassuolo og Torino.
Nedtællingen er begyndt, point er guld værd og hver en fejl kan vise sig at være fatal i slutningen af sæsonen.

Men hjemmekampen fredag mod Sassuolo, en modstander man har det godt med – idet man har vundet 17, spillet én uafgjort og ikke tabt nogle imod dem – er ikke kun en nøglekamp i forhold til Juventus’ Serie A-chancer. Der er to unge talenter i Sassuolo, der, hvis alt går efter Juventus’ hoved, kunne være en del af Torino-klubben i næste sæson.

Domenico Berardi og Sime Vrsaljko har længe været transfermål for de italienske giganter, og parret står forsat højt på listen over prioriteter for det kommende transfervindue. Direktør Beppe Marotta og Paratici arbejder uhørligt på fremtiden, og Juventus’ privilegeret forhold med Sassuolo har også lettet forhandlingerne.

Det engelske medie Goal.com forstår, at Marotta snart vil mødes med Sassuolo-direktør Giovanni Carnevali for at evaluere den nuværende situation.

INGEN KOMMENTARER