Juventus lurer på PSG-angriber

Juventus lurer på PSG-angriber

876
0
DEL

De italienske mestre er angiveligt interesseret i den argentinske PSG-angriber Ezequiel Lavezzi, hvis underskrift de vil forsøge at sikre sig i det kommende transfervindue. 

Den tidligere Napoli-angriber forlod i sommeren 2012 ‘Partenopei’ (Napoli, red.) til fordel for et fransk fodboldeventyr i Paris. Nu kan den 30-årige argentiner kan meget vel være tilbage til støvlelandet. Det melder Sky Sport Italia.

Torino-klubben skulle efter sigende være interesseret i at hente den hurtige angriber til januar. Lavezzi underskrev i 2012 en 4-årig kontrakt med hovedstadsklubben, og denne kontrakt udløber til sommer. Derfor kunne det også tænkes, at Paris Saint Germain ville være interesseret i at sælge ham til januar, fremfor at lade ham gå gratis til sommer.

Det virker heller ikke usandsynligt, at det tidligere angrebses hos napolitanerne skulle forlade PSG til fordel for ‘Il Bianconeri’ (Juventus, red.). Lavezzi synes nemlig ikke at være blandt PSG-træner Laurent Blancs foretrukne i det stjernespækkede, parisiske angreb, hvor prominente navne såsom Zlatan Ibrahimovic, Ángel Di Maria og Edison Cavani holder til.

Det er således kun blevet til tre ligakampe i indeværende Ligue 1-sæson, og så sent som i går blev det heller ikke til spilletid mod Real Madrid i Champions League.

Inden Lavezzi drog mod Paris, nåede den lille angriber at score 48 mål i 188 optrædener for Napoli, hvilket gjorde ham til en meget populær herre i det napolitanske.

INGEN KOMMENTARER