Klopp: PL vil blive mere eksplosiv næste sæson

Klopp: PL vil blive mere eksplosiv næste sæson

1234
0
DEL

Den tidligere Borussia Dortmund-manager tror på, at tingene er ved at aftage i forhold til dramatikken, idet alle topklubberne forventes at undergå store ændringer

Jürgen Klopp mener, at Premier League er bestemt til at være ‘eksplosiv’ næste sæson, idet der forventes at ske ændringer på tværs af alle Englands topklubber i løbet af sommerens transfervindue.

Den karismatiske manager forventes at påbegynde en revision af den trup, som han overtog fra Brendan Rodgers i oktober, hvor det forventes, at han henter spillere, der passer bedre til sit højt pres-krav.

Tyskeren vil ikke være alene mand om at foretage store ændringer, da Chelsea og Manchester United forventes at ansætte nye managers, mens City vil blive ledet af Pep Guardiola for første gang næste sæson – Arsenal forventes også at være aktive i høj grad, når sommerens vindue åbner.

En sådan rystetur i toppen har fået Klopp til at tro, at engelsk fodbold vil ‘aftage’, og han forudser samtidig, at en enorm mængde penge vil blive brugt mellem alle holdene.

– Hvis du tager et kig, vil du se, hvordan tingene omkring os aftager, udtaler han til Sport1.

– Pep Guardiola slutter sig til Manchester City, og vi vil alle blive forbavset over, hvordan dette hold vil ændre sig. Manchester United omstrukturerer, ligeså. Jeg ved ikke, hvad der vil ske præcist, men det vil ske med en masse penge.

 

INGEN KOMMENTARER