Kolo Toure: Vi ved præcis, hvad vi skal gøre i Augsburg

Kolo Toure: Vi ved præcis, hvad vi skal gøre i Augsburg

924
0
DEL

Kolo Toure fortæller til Liverpools hjemmeside, at spillerne ved præcis, hvad der skal til, for at slå Augsburg i aftenens Europa League-kamp. 

Forsvarsspilleren mener, at så længe spillerne følger Jürgen Klopps plan, så kan intet gå galt for englænderne.

Et udebanemål og et clean sheet har topprioritet på WWK Arena i aftenens opgør ifølge Toure, der har deltaget i fire europæiske kampe i denne sæson.

– Vi skal være taktisk disciplinerede i disse to kampe. Den første kamp er meget vigtig, for hvis vi scorer et udebanemål og får et clean sheet, ser det rigtig godt ud. Taktisk skal vi være skarpe, og vi ved at vi skal spille hårdt, være godt organiseret og spille som et hold. Hvis spiller klog og arbejder hårdt, skal resultatet nok komme.

Europa League kan for nogen klinge lidt hult når man tænker på en klub som Liverpool, der tidligere har domineret europæisk fodbold, men Kolo Toure understreger, at han vil gøre alt for at få et trofæ til Merseyside:

– Det er kæmpe stort, for vi ved at Liverpool tidligere har klaret sig godt i Europa og det betyder meget for os. Alle kampe er meget vigtige når du spiller for Liverpool og Europa League er ingen undtagelse.

Læs også: Liverpool optrapper jagten på Dortmund-stopper

– Det bliver en svær kamp og vi har stor respekt for Augsburg. De har nogle rigtig gode spillere oppe foran og et ungt løbevilligt mandskab, men hvis vi holder os til planen håber jeg, at vi vinder.

 

Augsburg – Liverpool FC spilles i aften klokken 21:05 og vises på kanal 9.

INGEN KOMMENTARER