Kvist: FCM har erstattet Brøndby

Kvist: FCM har erstattet Brøndby

899
0
DEL

Inden aftenens topopgør i ALKA Superligaen lægger FCKs William Kvist ikke skjul på, at fokus de seneste år har ligget på FCM og ikke Brøndby.

I aften tørner FC Midtjylland og FC København sammen i et brag af topkamp, der oprindeligt skulle have været spillet i november sidste år. Dengang satte en heftig storm en stopper for kampen, hvorfor de danske mestre og vicemestre i aften mødes på den jyske hede.

Opgøret har fået stor opmærksomhed i medierne, og i FCK-lejren er man også bevidst om kampens betydning.

– Kampen er selvfølgelig enormt vigtig. Vi ville gerne have mødt dem før jul. Der var vi godt kørende, mens de virkede en smule trætte. De er sikkert kommer op i et højere tempo, så kampen bliver intens. Der er en manifestation, som kan vise, hvem der er på rette vej. Udover det får holdet, der vinder, også et kæmpe selvtillidsboost, siger William Kvist til Tipsbladet.dk.

Læs også: Dortmund-profil fastslår: Vi kan slå Bayern

Kvist, der er vokset op i FCK, har tidligere været vant til, at Brøndby var det hold, man konkurrerede med. Den aldrende midtbanemand er klar over, at magtforholdene har skiftet i dansk fodbold.

– Det giver altid lidt ekstra, når det er mod Midtjylland. Tidligere var det Brøndby, men lige nu er det FC Midtjylland, der er tættest på os. Engang var det vigtigt at slå Brøndby, og nu er det vigtigt at slå Midtjylland. De er vores største konkurrenter på- såvel som udenfor banen, fortæller Kvist.

Kampen fløjtes i gang klokken 20.00 i aften.

Læs også: Video: Overskudsfyldt Klopp griner hånligt af Bayern-nederlag 

INGEN KOMMENTARER