Kvist: Vi var skarpe i dag

Kvist: Vi var skarpe i dag

713
0
DEL

William Kvist og FC København tog i dag en overbevisende sejr, da københavnerne udraderede Randers med hele 4-0. Den præstation er midtbanespilleren meget glad for, og han mener, at holder var meget skarpe i dag.

FC København er inde i noget af en god stime for tiden. Det blev cementeret ganske godt i dagens kamp mod Randers, hvor hjemmeholdet fuldstændig satte udeholdet på plads. William Kvist roser holdkammeraterne, og han mener, sejren i dag var kronen på værket.

– Vi er skarpe i dag. Vi overmatcher dem i hvert fald, og vi har spillet 120 minutter i torsdags. Vi har snakket om, at vi gerne vil spille hver torsdag, i Europa, og det skulle vi så bevise fysisk i dag. Vi så skarpe ud. Gode mål, god energi, fortæller William Kvist til Canal9 efter kampen.

– Jeg ved, det lyder kedeligt, men vi har sagt fra starten, at vi skulle fokusere på vores spil. Bygge stille og roligt på. Jeg synes i dag, at vi ser rigtigt godt ud. Vi har set tendenser til det i lang tid, og man kan sige, at det er kronen på værket i dag, tilføjer midtbanespilleren.

FC København er med dagens sejr alene i spidsen af Alka Superligaen med 30 point for de første 14 kampe. Det er tre point flere end FC Midtjylland, der i går mistede et stort skridt i topstriden, da de hjemme tabte til Viborg.

INGEN KOMMENTARER