Lewandowski kommenterer på Klopps indtog i Liverpool

Lewandowski kommenterer på Klopps indtog i Liverpool

1286
0
DEL

Robert Lewandowski giver sit besyv med om Liverpools nye manager Jürgen Klopp, og den polske målsluger taler i positive vendinger om sin tidligere træner.

Jürgen Klopp og Robert Lewandowski har en fælles fortid i Borussia Dortmund, og tiden på Signal Iduna Park var lutter succes.

Nu står Lewandowski frem i et interview og ønsker sin tidligere chef held og lykke med projektet i Merseyside-klubben, og polakken føler sig overbevist om, at det nok skal blive en succeshistorie med Klopp i Liverpool.

– Klopp passer perfekt til Premier League. Han kan gøre en forskel for Liverpool med sin positive tænkning og få spillerne med om projektet sammen med ham, forklarer Bayern München-topscoreren ifølge Bleacher Report.

– De vil komme til at spille rigtig godt, og de vil komme til at vinde. Jeg kan kun ønske ham held og lykke. Jeg kender ikke holdet særlig godt, men Klopp ved, hvad der skal gøres, og hvordan man vinder. Dette er den optimale klub og liga for ham, fastslår Lewandowski.

Jürgen Klopps første pressemøde som Liverpool-manager vakte stor opsigt og megen omtale af tyskerens stil og karisma, og det undrer ikke Robert Lewandowski, at han leverede et sådan show for den engelske presse.

– Jeg hørte, at han leverede et show på pressekonferencen, og det er Klopps stil. Han er sjov, en stor træner og en ligeså stor person, lyder roserne fra den polske angriber.

Jürgen Klopp står foran sin første prøve som manager i Liverpool, når han og truppen drager til London og skal møde Tottenham lørdag eftermiddag.

INGEN KOMMENTARER