Lionel Messi: Jeg sammenligner mig aldrig med Ronaldo

Lionel Messi: Jeg sammenligner mig aldrig med Ronaldo

873
0
DEL

Lionel Messi, der har vundet Ballon d’Or hele fem gange i karrieren, har ikke travlt med at sammenligne sig med andre spillere, og især sammenligningen med rivalen, Cristiano Ronaldo, er der mange, der sætter op overfor hinanden, men det koncentrerer den lille argentinske troldmand sig ikke om.

Det kan godt være, at mange forsøger at sammenligne de to verdensstjerner, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men det er førstnævnte fuldstændig ligeglad med, og han fokuserer i stedet på andre ting.

– Jeg sammenligner med aldrig med Ronaldo eller andre. Jeg koncentrerer mig udelukkende om mig selv og holdet, fortæller Lionel Messi til MBC, og han fortsætter;

– Pressen forsøger altid at sammenligne og alle disse slags ting, men det forholder jeg mig ikke til. Det eneste, jeg ikke er ligeglad med, er at hjælpe mit hold og forbedre mig for hver sæson, afslutter den lille troldmand.

Lionel Messi har vundet Ballon d’Or fem gange i karrieren, og det er ikke usandsynligt, at den sjette kommer efter i år, hvis Barcelona fortsætter deres dominans i europæisk fodbold.

INGEN KOMMENTARER