Liverpool og United i hård transferduel om Bayern-stjerne

Liverpool og United i hård transferduel om Bayern-stjerne

1001
0
DEL

Ærkerivalerne Liverpool FC og Manchester United ventes at skulle kæmpe en hård kamp til sommer om Bayern Münchens eftertragtede målsluger Robert Lewandowski. 

Der venter efter alt at dømme et travlt transfervindue til sommer for både Liverpool og Manchester United, som begge ønsker at få oprustet deres respektive spillertrupper markant.

En af de spillere, der forventes at blive et transfermål for begge klubber, er Bayern Münchens Robert Lewandowski, der ganske vist nyder stor succes på Allianz Arena, men som angiveligt har et anstrengt forhold til holdkammeraten Arjen Robben, og med Pep Guardiolas exit fra klubben efter sæsonen og polakkens påståede iver efter at komme til Premier League er der lagt op til en lang transfersaga med Robert Lewandowski i hovedrollen.

Læs også: Aubameyang: Min barndomsdrøm er at spille i Real Madrid

Ifølge Daily Telegraph har Manchester United været interesseret i at hente Lewandowski siden 2012, da han stadig slog sine folder i Borussia Dortmund, og interessen for den polske målmaskine er efter avisens oplysninger kun blevet større.

Også lokalavisen Liverpool Echo melder Merseyside-klubben stærkt interesseret i Bayern-topscoreren, og de lægger særligt stor vægt på, at Lewandowski jo har et varmt forhold til Jürgen Klopp fra deres fælles fortid i Dortmund.

Læs også: Barca-stjerne: Bendtner-tackling ændrede alt

Begge Premier League-klubber kan dog forvente hård modstand fra Real Madrid, som gennem flere sæsoner har ledt efter en rigtig topscorer til 9’er-positionen.

Læs også: Wolfsburg bekræfter kinesisk interesse i Bendtner

Daily Star mener at vide, at madrilenerne er villige til at kaste intet mindre end 75 millioner pund efter ham.

27-årige Lewandowski har nettet 21 gange i lige så mange Bundesliga-kampe.

Læs også: Real Madrid – FC Barcelona: Det forbudte skifte – del 3/3: Luis Figo

INGEN KOMMENTARER