Medie: Liverpool vil sende angrebsflop til Kina

Medie: Liverpool vil sende angrebsflop til Kina

1121
0
DEL

Mario Balotelli har aldrig slået til i Liverpool, og nu vil klubben tilbyde den karismatiske italiener til forskellige klubber i Kina.

Henover vinterens transfervindue fik Kina for alvor vist, at de har økonomien til at hive nogle af de bedste fodboldspillere i verden til landet.

Spillere som Ezequiel Lavezzi, Jackson Martinez og Ramires er alle sammen skiftet til Kina, og nu vil Liverpool forsøge at udnytte den nye økonomiske situation i Kina til at komme af med deres italienske angrebsflop Mario Balotelli, det skriver avisen Daily Telegraph.

Balotelli indgår angiveligt ikke i Jürgen Klopps planer, og klubben forsøger derfor, at få de 16 millioner pund som Balotelli kostede tilbage, ved at tilbyde spilleren til flere forskellige klubber i den kinesiske liga i håb om, at der er en klub der vil ligge pengene for spilleren.

Læs også: Mourinho: Kigger ikke efter klubber – klubber kigger efter mig

Liverpool har angiveligt allerede fortalt Balotellis agent, Mino Raiola, at spilleren skal lede efter en ny klub.

Det ser dog ikke for godt ud for Balotelli, der i denne sæson er udlejet til italienske AC Milan, men efter at have raget sig uklar med klubbens træner, skal Balotelli ikke regne med en forlængelse af sin kontrakt i Milan.

Et skifte til Kina ser umiddelbart ikke helt urealistisk ud for Mario Balotelli.  

INGEN KOMMENTARER