Louis van Gaal: Rojo har stort potentiale

Louis van Gaal: Rojo har stort potentiale

904
0
DEL

Manchester United-træneren Louis van Gaal udtaler forud for onsdagens Champions League-opgør mod CSKA Moskva, at Marcos Rojo har potentiale til at blive en yderst vigtig spiller for klubben.

Van Gaal og Rojo er ellers ikke altid kommet godt ud af det med hinanden. Den argentiske forsvarsspiller missede for eksempel Uniteds opstartstur til USA grundet problemer med passet, hvilket affødte kritik fra Van Gaal, ligesom træneren ikke var tilfreds med at Rojo ikke var ærlig omkring en skade i begyndelsen af sæsonen.

Det har affødt rygter om at United var klar til at sælge Rojo til januar, men på et pressemøde forud for Champions League-kampen mod Moskva fik argentineren roser med på vejen:

– Det jeg godt kan lide ved Rojo er at han er fysisk stærk, god med hovedet og hans afleveringer er fremragende. Det er facetter vi altid vil have brug for. Han har potentiale til at blive en yderst vigtig spiller for klubben.

Manchester United købte den 25-årige argentiner af Sporting Lissabon for 162 millioner kroner forud for denne sæson.

Wayne Rooney supplerede samtidig træneren og fortalte at Rojo kan spille en nøglerolle i denne sæson:

– Han er en fantastisk spiller og en fantastisk holdkammerat. Han er en spiller, der er meget svær at komme udenom. Det er ikke nemt at komme fra Argentina og spille i Premier League, men han har klaret det godt. Han er meget vigtig for os og vil også være det fremover.

Manchester United indtager en andenplads i Champions Leagues gruppe B forud for aftenens tredjerunde kamp. Marcos Rojo var med i The Red Devil’s 1-2 nederlag til PSV i første runde, men kom ikke på banen da van Gaal’s tropper slog Wolfsburg i den seneste Champions League-kamp.

 

INGEN KOMMENTARER