– Lukaku exit-snak er normal

– Lukaku exit-snak er normal

1301
0
DEL

Everton-manager Roberto Martinez fortæller, at han ikke er bekymret over, at Lukaku ønsker at spille i Champions League næste sæson

Lukaku har været i fremragende form i denne sæson, hvor han har scoret 18 PL-mål. Men mens Belgieren var afsted på landsholdstjeneste, gav han klare indikationer på, at han kunne forlade Goodison Park allerede denne sommer.

Og Romelu Lukakus far udtalte, at han også mener, at hans søn skulle forlade Everton, hvor han samtidig tilføjede, at han ville elske at se ham spille for Manchester United eller Bayern München.

Men Martinez udtaler, at Lukakus ambitioner udelukkende matcher klubbens, og at spekulationerne om angriberens fremtid ikke har gjort mandskabet usikkert.

– Det er normalt, udtaler han på sin pressekonference forud for lørdagens tur til Old Trafford. Hver gang vi mister spillere til landskampe, hører vi om, hvad spillerne, deres familiemedlemmer eller folk tilknyttet til dem udtaler.

– Intet vil tage koncentrationen væk – de næste to måneder af sæsonen for os er vigtige. Vi er nødt til at gøre det til en fremragende sæson i de sidste to måneder, vi har tilbage. Det er det eneste, der betyder noget.

INGEN KOMMENTARER