LvG efter cup-exit: Jeg er meget skuffet

LvG efter cup-exit: Jeg er meget skuffet

811
0
DEL

Louis van Gaal er mildest talt en meget skuffet mand, efter at Manchester United onsdag aften røg ud af Capital One Cup efter 120 minutter og en straffesparkskonkurrence. 

Manchester United skuffede fælt onsdag aften, da de efter 120 minutter stadig ikke havde fået puttet bolden i rosen efter utallige forsøg. Derfor gik kampen ud i en straffesparkskonkurrence, og her sejrede gæsterne fra Middlesbrough.

Det var derfor en ekstremt skuffet Louis van Gaal, der mødte pressen efterfølgende.

Vi er ude, så jeg er meget skuffet, spillerne er meget skuffede og fansene ligeså, fordi vi var så tæt på. Vi skabte så mange chancer – især i anden halvleg. Når man ikke omsætter chancerne til mål – og chancerne var jo store lige foran mål – så er det altså svært at vinde fodboldkampe, forklarer en skuffet Louis van Gaal ifølge Mirror.

– Vi er nødt til at løse det problem. Vi var ikke heldige, men man kan også opsøge heldet, fortsætter Manchester United-manageren.

Manchester United var ikke det eneste Premier League-hold, der skuffede fælt i Capital One Cup. Også Chelsea og Arsenal er sendt ud af turneringen.

INGEN KOMMENTARER