LvG: Vi er alle bare mennesker

LvG: Vi er alle bare mennesker

934
0
DEL

Manchester United var i går på besøg hos CSKA Moskva i Rusland, hvor det altid er vanskeligt at spille, og i går var ingen undtagelse. 

Louis van Gaal sagde før gårsdagens svære udekamp mod CSKA Moskva, at et enkelt point ville være fint for klubben – og sådan blev det også. En pointdeling imellem de to klubber i en 1-1-kamp, der især i første halvleg ikke var acceptabel fra Manchester Uniteds side.

Louis van Gaal sagde således efter gårsdagens opgør:

– Jeg vidste på forhånd, at det var en svær opgave. CSKA er svære at spille imod, fordi de står meget kompakt. I pausen fortalte jeg spillerne, at tempoet var for langsomt. Det skulle forbedres, og så skulle vi begynde at brede spillet fra side til side, sagde hollænderen ifølge Sky Sports og uddybede:

– Vi var bedre i anden halvleg, hvor vi skabte flere chancer, og vi kunne have vundet, men uafgjort er et fair resultat. Jeg er glad for resultatet, og nu har vi to hjemmekampe, hvor vi er stærke. Jeg håber, at vi kan vinde disse, og så er vi tæt på at være videre.

Det succesfulde nyindkøb Anthony Martial var både helt og skurk i går, hvor han i første halvleg noget uheldigt begik straffespark, mens han i anden halvleg scorede udligningsmålet. Louis van Gaal tog dog ikke den uheldige episode så tungt:

– Martial er bare et menneske – det er vi alle jo. Han reagerede, det var en åndssvag reaktion, men det er sådan noget, der sker. Han sagde, at det var første gang, at det er sket, men det er stadigvæk en skam, siger manageren til slut.

Manchester United skal op i et brag af en kamp, når ærkerivalerne fra Manchester City gæster Old Trafford på søndag.

INGEN KOMMENTARER