Matinez til Howard: Du er ikke uerstattelig

Matinez til Howard: Du er ikke uerstattelig

898
0
DEL

På trods af svingende præstationer, vil Tim Howard starte i målet for Everton, selvom fansene kræver ham på bænken. 

Den amerikanske Everton-målmand Tim Howard, beholder sin plads i målet til søndagens kamp mod Sunderland, men manager Martinez gør samtidig keeperen opmærksom på, at han ikke er uerstattelig.

Således stod reserve-keeper Joel Robles en flot kamp i midt-ugen, da Everton avancerede sig i Capital One Cuppen efter de slog Norwich City på straffespark.

Efterfølgende har en afstemning i avisen Liverpool Echo vist, at hele 86% af Evertons tilhængere kræver, at Tim Howard på søndag erstattes af Joel Robles.

En kritik manager Martinez i første omgang ikke efterkommer, men som han lytter til.

– Der er en sund konkurrence mellem dem. Det er ikke givet, at Joel skal være nummer to, siger Matinez til Liverpool Echo.

– Jeg lytter altid på hvad fansene mener. Alt hvad vi gør er for fansene, men jeg er selvfølgelig i den priviligerede position, at jeg arbejder med spillerne hver dag, og ved hvad de bringer. Jeg ville aldrig styre et hold ud fra en skyld-kultur, og ofre en spiller der har begået en fejl. Sådan vil jeg aldrig arbejde, der er altid et større perspektiv, siger manageren.

Selvom Joel Robles har det der skal til ifølge Martinez, så gør manageren alligevel opmærksom på, at Howard har en fordel i det interne kapløb.

– Jeg ved at Joel kan komme ind og gøre det godt, ligesom han gjorde i tirsdags. Men på samme måde ved jeg, at Tims erfaring og ‘knowhow’ er vital for holdet, og de unge spillere har brug for ham for at præstere, afslutter Martinez.

Everton møder søndag Sunderland hjemme i Premier League.

INGEN KOMMENTARER