Medie: Chelsea forbereder enormt bud på fransk superduo

Medie: Chelsea forbereder enormt bud på fransk superduo

1068
0
DEL

Chelsea har gang i en rigtig vanskelig sæson, hvor det ellers så sædvanlige vindertog er kørt af sporet, hvorledes klubben har brug for nye kræfter – ifølge et fransk medie, så forbereder Chelsea et enormt bud på den franske landsholdsduo, Paul Pogba og Antoine Griezmann.

Ifølge Buzzsport, planlægger the Blues en rensagelse af truppen næste år for at genvinde fordommens styrke og ser den dynamiske duo som ideelle tilføjelser.

Mediet hævder, at Chelsea ville være nødt at spendere et enormt beløb på hele 110 mio. pund., hvis man ønsker at underskrive med parret – en handel, der skal financieres igennem et salg af den belgiske stjerne Eden Hazard, der er på Real Madrids radar.

Chelsea har tidligere været kædet sammen med Griezmann, og klubben kan omgå forhandlingerne med Altético Madrid ved at udløse franskmandens frikøbsklausul på 46 mio. pund.

Pogba har stadigvæk tre og et halvt år tilbage af sin kontrakt med Torino-klubben, hvorledes et beløb på omkring 64 mio. pund. er nødsaget i forsøget på at friste Juventus til at sælge.

INGEN KOMMENTARER