Medie: Manchester United klar med astronomisk beløb for Ronaldo & Ramos

Medie: Manchester United klar med astronomisk beløb for Ronaldo & Ramos

3244
0
DEL

Manchester United skulle være klar til at iføre sig spenderbukserne i det kommende transfervindue. Et astronomisk beløb vil blive afgivet på Real Madrid-duoen Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, melder spansk medie. 

Onsdag meldte den spanske avis Sport efter citering af tv-programmet El Chiringuito, at Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos skulle have meddelt klubpræsident Florentino Perez, at de ønskede at forlade Real Madrid efter sæsonen.

Den historie er tilsyneladende endnu ikke forduftet i Spanien, og nu erfarer mediet Fichajes, at Manchester United skulle være klar med intet mindre end 115 millioner pund – svarende til 1,1 milliard kroner.

Se også: Video: FCK-spillerne leger kommentatorer for en dag

Det er ikke første gang, at stjerneduoen fra Real Marid rygtes til Old Trafford.

I sommerens transfervindue var der forlydender om, at Ramos var særdeles tæt på et skifte til Manchester United, men den spanske forsvarskaptajn endte i stedet med at forlænge sin kontrakt med Real Madrid.

Læs også: Messi åbner for muligheden om at spille i hjemlandet

Cristiano Ronaldo bliver nærmest obligatorisk rygtet tilbage til Manchester United hver eneste sæson. Den portugisiske verdensstjerne hælder ofte selv benzin på bålet omkring et skifte, når han udtaler, at man aldrig ved, hvad fremtiden bringer.

Læs også: Medie: Manchester United klar med 600 millioner kroner for Serie A-bomber

INGEN KOMMENTARER