Medie: Roma-stjerne blevet tilbudt Chelsea-kontrakt

Medie: Roma-stjerne blevet tilbudt Chelsea-kontrakt

1096
0
DEL

Den kommende Chelsea-manager, Antonio Conte, har angiveligt set sig lun på AS Romas Miralem Pjanic og vil hellere end gerne hente bosnieren til Stamford Bridge. Nu har de engelske mestre efter sigende gjort alvor ud af spekulationerne og har således tilbudt Pjanic en tre-årig kontrakt.

Det har længe ligget i kortene, at Antonio Conte ville blive ny Chelsea-manager, og i mandags blev det således en realitet, at italieneren efter sommerens EM-slutrunde, hvor han skal stå i spidsen for det italienske mandskab, overtager tøjlerne hos The Blues.

Nu spekuleres der for alvor i hvem den tidligere Juventus-træner ønske at hente til Stamford Bridge. En af disse spillere, der florerer på Contes ønskeliste, er Roma-profilen Miralem Pjanic.

Den offensive kreatør er ifølge Tuttomercatoweb blevet tilbudt en tre-årig kontrakt af London-klubben. Hvis Conte og co. dog ønsker at hente Pjanic, hvis kontrakt med romerne udløber i 2018, til sommer, skal de indløse spillerens frikøbsklausul på 30 mio. pund, der svarer til ca. 275 mio. danske kroner.

Den 26-årige midtbanekreatør har i denne sæson vist gode takter for romerne, og det således blevet til 11 scoringer og 11 assists i 36 optrædener for den italienske hovedstadsklub.

INGEN KOMMENTARER