Medier: Jonas Dal færdig i Hobro

Medier: Jonas Dal færdig i Hobro

866
0
DEL

Forleden kunne vi på Sambabold.dk fortælle, at Jonas Dal var præsenteret som ny træner i Esbjerg, hvor han tiltræder næste sommer. Nu er der nye spekulationer i sagen, og ifølge Ekstra Bladet er Jonas Dal fortid i Hobro.

I det seneste halvandet år har vi kendt ham som Hobros redningsmand ude på sidelinjen. Nu er epoken ved at være slut, og i fredags blev det officielt meldt ud, af Jonas Dal skulle være ny træner i Esbjerg fra 2016, når hans kontrakt med Hobro udløber.

Nu melder flere medier så, at midtjyden er fortid i Hobro. Ifølge Ekstra Bladet og Tv3Sport er Jonas Dal blevet sendt på ferie, og efter sigende skulle det være udtalelser efter FCK-kampen i går, der har gjort udslaget fra Hobros side.

Hobro-ledelsen skulle ifølge Ekstra Bladet have holdt et bestyrelsesmøde her til aften, hvor trænerens situation er blevet vendt op og ned, og her skulle de altså have besluttet sig for, at deres veje skilles.

Intet er bekræftet hverken fra Hobro eller Esbjergs side, men en fyring af Jonas Dal ville gøre det langt billigere for Esbjerg at hente den 39-årige midtjyde til klubben allerede nu.

 

INGEN KOMMENTARER