Velanset journalist: Messi er åben over for skifte til Premier League

Velanset journalist: Messi er åben over for skifte til Premier League

1544
0
DEL

Ifølge den velansete fodboldjournalist Guillem Balague, der har sin ekspertise inden for spansk fodbold, så er Lionel Messi åben over for et skifte til den engelske Premier League. 

The Sun skriver i fredagens avisudgave, at Chelsea, Manchester United og Manchester City alle skulle være opsatte på at få Lionel Messi.

Hvad der umiddelbart kan virke som sladder i agurketiden for den engelske presse kan ifølge prominent journalist vise sig at have hold i virkeligheden.

Guillem Balague kan således fortælle, at den argentiske verdensstjerne rent faktisk i dag er åben over for idéen om at komme til Premier League, hvilket ikke var tilfældet for blot et ar år tilbage.

Balague vurderer endvidere, at interessen fra de engelske topklubber med stor sandsynlighed er reel nok, og at de vil forsøge sig med at sikre Messis underskrift.

– Han (Messi, red.) sagde, at han lever i nuet, og at han i øjeblikket er i Barcelona. Han har været der i lang tid. Det er hans liv, og det hele startede der. Men det faktum, at en af de formodede bejlere henvendte sig til ham og hans repræsentanter to gange i sidste uge, tyder på, at der foregår noget reelt, forklarer Guillem Balague ifølge Sky Sports.

– Håndteringen af disse henvendelser har været interessante, fordi repræsentanterne har været åbne og lyttende over for de tilbud, der er kommet. Det betyder ikke, at han skifter, men det betyder, at han er mere åben over for idéen nu, hvilket man ikke kunne have sagt for to eller tre år siden, fortsætter den spanske journalist.

Lionel Messi har været i FC Barcelona, siden han var 13 år gammel.

INGEN KOMMENTARER