Messi: Jeg konkurrerer ikke med Ronaldo

Messi: Jeg konkurrerer ikke med Ronaldo

791
0
DEL

Den evige debat omkring Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er ikke noget, Messi bekymrer sig om. Han er ikke i konkurrence med portugiseren, fastslår han. 

Den uendelige diskussion om, hvorvidt Messi er bedre end Ronaldo og omvendt, vil nok stå på, indtil de to verdensstjerner stiller fodboldskoene på hylden. Dog er det ikke noget, Lionel Messi bekymrer sig om.

Det siger han i et interview med Yahoo!:

– Det er ting, som andre folk går og siger (at ham og Ronaldo er i konkurrence mod hinanden, red.), siger Messi i kølvandet på et spørgsmål om, hvorvidt han ser en rivalisering mellem ham og portugiseren.

– Jeg konkurrerer ikke med Ronaldo, og jeg går ikke ud fra, at han konkurrerer med mig heller. Det, jeg gerne vil, er at gøre det bedste for mit hold, og det er det, jeg arbejder på, siger argentineren.

Igennem de seneste syv sæsoner er den prestigefyldte titel Ballon d’Or gået til enten Messi eller Ronaldo, og der er udsigt til, at den for ottende år i træk skal gå til en af dem, hvor Messi er favorit, selvom Ronaldo har vundet den to år i træk.

INGEN KOMMENTARER