Messi sikrer Barcelona førstepladsen med et hattrick

Messi sikrer Barcelona førstepladsen med et hattrick

930
0
DEL

Lionel Messi scorede hattrick og blev matchvinder i dagens hjemmesejr på 4-0 over Granada. Det sikrer Barcelona tre point, og sender dem foran Atletico Madrid i tabellen.

Kun syv minutter inde i kampen scorede Lionel Messi føringsmålet på et oplæg af ligadebutanten Arda Turan, da FC Barcelona tog imod Granada på Camp Nou.

I det 14. minut var den lille argentiner igen på spil, da han med endnu et blødt indersidespark kunne trille bolde over stregen efter en flot tværaflevering, forbi Granada-keeperen, af Luis Suarez.

Der kom ikke flere mål i første halvleg, men da Neymar sendte en bold på stolpen efter et flot løb på venstrekanten, dukkede Lionel Messi op i Granada feltet, og prikkede bolden ind i målet for tredje gang i kampen. Dermed fuldendte han sit hattrick, og fik vist at han igen er tilbage på sit topniveau efter et skadesplaget efterår.

Læs også: Alan Pardew viser interesse for Sporting-profil

Neymar satte prikken over i’et, da han syv minutter før tid scorede til 4-0 efter endnu en assist fra Luis Suarez.

Der er to uger til Ballon D’Or-uddelingen, hvor Lionel Messi er favorit til at vinde trofæet for verdens bedste fodboldspiller for femte gang i sin karriere.

I denne sæson er det ‘kun’ blevet til 9 La Liga-scoringer for FC Barcelona i de første 18 spillerunder for Messi, men som tidligere nævnt har han været skadesplaget i efteråret, så vi kan nok forvente en del flere mål fra hans venstreskøjte i de kommende runder.

Læs også: Se Riza Durmisis svar til Brøndby-fansene

INGEN KOMMENTARER