Mihajlovic: Jeg er den rette mand

Mihajlovic: Jeg er den rette mand

731
0
DEL

På trods af en skidt sæsonstart er AC Milan-træneren Sinisa Mihajlovic stensikker på, at han er den rette mand til jobbet i klubben. 

AC Milan overlod i sommers roret til Sinisa Mihajlovic, der kom fra Sampdoria. Han har efter otte runder blot formået at få AC Milan op på en 13. plads i Serie A, hvilket ikke er tilfredsstillende for klubben.

På trods af det er den nye manager sikker på, at han er manden, der kan føre AC Milan tilbage til toppen af fodbolden.

– Atmosfæren på stadion bliver ikke ideel, men det er op til os selv at få entusiasmen tilbage hos vores fans. Vi arbejder på at blive stabile, da vi sommetider virker for bange, men jeg er sikker på, vi finder stabiliteten. Jeg tror på disse gutter, siger Mihajlovic til Milan Channel og fortsætter:

– Jeg ved, hvad jeg ønsker at opnå her, og jeg er sikker på, jeg når det. Jeg har, hvad der skal til for at gøre det godt i Milan. Hvis jeg ikke kan klare det, må de i stedet få fat i en eksorcist.

I kølvandet på kommentarer omkring ham selv og Silvio Berlusconi siger han således i interviewet:

– Jeg har et godt forhold til Berlusconi, og vi taler ofte sammen. Den anden dag sagde han, jeg kunne tage det med ro, og det betragter jeg som, han tror på mig, afslutter Mihajlovic.

INGEN KOMMENTARER