Mihaljovic fastslår: Vi vil spille 4-4-2

Mihaljovic fastslår: Vi vil spille 4-4-2

967
0
DEL

AC Milans pressede cheftræner Sinisa Mihaljovic cementerer, at han ideelt set gerne vil stille op i en 4-4-2-formation.

AC Milan møder Chievo onsdag aften efter weekenden sejr mod Sassuolo. Cheftræner Mihajlovic mødte som sædvanlig pressen dagen før kampen. Træneren indledte med at tale om morgendagens modstander, der har startet sæsonen godt.

– Der er ingen nemme kampe i Italien. Chievo er et rigtig godt hold, og de kæmper hårdt. Vi skal være godt forberedt og have den rette indstilling. Vi spiller hjemme igen og har en chance for at opbygge vores tillid. Kampen vil blive grundlæggende for os. Spillerne følte sig mere presset, da vi spillede 11 mod 10 mod Sassuolo, men de gjorde det godt, og i sidste ende blev vi belønnet.

– Holdet forsvarer bedre nu end i begyndelsen af sæsonen. Selvom vi stadig indkassere for mange mål, så lader vi ikke de andre hold score på så mange af deres chancer. I morgen bliver vi nødt til at vinde, nu hvor vi har det så godt efter weekendens sejr, og nu kan sæsonen kun blive bedre, end den har været hidtil. Vi er nødt til at vinde med hjerte og beslutsomhed i stedet for taktik og teknikker.

Mihajlovic talte derefter om hans skadede spillere og sammenlignede deres angribere med Napoli, som i øjeblikket scorer masser af mål i ligaen.

– Napoli har mange offensive spillere til sin rådighed. Jeg har Niang og Menez ude med skader, og Balotelli er blevet skadet en del, så jeg har ikke haft så mange at vælge imellem. Det ville have været rart at have mange at vælge imellem, men nu skal jeg til at tænke logisk, når jeg beslutter, hvem der skal spille i angrebet. Når alle spillere er tilbage, vil vi spille 4-4-2, forklarer Mihaljovic.

Endeligt talte træneren om målmands kampen mellem Diego Lopez og 16-årige Donnarumma.

– Jeg ved ikke, om Donnarumma eller Diego Lopez vil spille. Jeg vælger ikke spillere baseret på deres alder, men efter hvor gode de er. Jeg ønskede at se, hvordan Donnarumma ville gøre det, hvis han startede, og jeg var tilfreds med, hvad jeg så. Diego Lopez’ præstation mod Torino var ikke årsagen til, at han ikke spillede sidst. Den, der er i den bedste form, vil spille, men de er begge pålidelige målmænd, slutter Milan-træneren.

INGEN KOMMENTARER