Milan-målmand ikke interesseret i et skifte til Tyrkiet

Milan-målmand ikke interesseret i et skifte til Tyrkiet

599
0
DEL

Milanesernes spanske målmand, Diego Lopez, har efter sigende takket nej til at skifte den italienske tilværelse i Milano ud med en i Tyrkiet hos Besiktas. 

Det har ikke just været en dans på roser for den 34-årige Diego Lopez i indeværende sæson. Først blev han vippet af pinden af den blot 16-årige komet-keeper i skikkelse af Gianluigi Donnarumma, hvorefter det stod klart, at han måtte tage en pause på ubestemt tid for at pleje sit springerknæ. Det er med andre ord en knivskarp kontrast til sidste sæson, hvor Lopez var en af de første spillere på holdkortet.

Nu er situationen dog en helt anden, og det meldes at Il Rossoneri gerne vil af med den løntunge herre mellem stængerne.

Læs også: Medie: Tidligere Milan-stjernefrø tæt på Chelsea-skifte

Dette har fået Besiktas op af stolene, og de har, ifølge Calciomercato.it, budt 2,5 mio. euro for den tidligere Real Madrid-målmand. Spanieren har dog afslået tilbuddet i håb om at en mere prestigefyldt klub kommer på banen, melder det italienske medie. Ydermere krævede målmanden en årsløn på fem millioner euro, hvilket Besiktas ikke ville gå med til. Dette erfarer Sky.

Tyrkerne har dog allerede fundet et andet alternativ i den ukrainske keeper, Denys Boyko, der ankommer fra Dnipro Dnipropetrovsk. Et skifte til Besiktas virker derfor meget usandsynligt for Lopez.

Den tidligere Villarreal-målmand har i denne sæson fået ni optrædener i alle turneringer, hvoraf otte af dem var i Serie A.

 

INGEN KOMMENTARER