Milan-præsident: Champions League er et kategorisk imperativ

Milan-præsident: Champions League er et kategorisk imperativ

1044
0
DEL

AC Milans præsident Silvio Berlusconi understreger vigtigheden af at kvalificere sig til Champions League gennem en toplacering i denne sæson. 

Champions League-bolden ruller som sædvanlig, men i denne sæson er det uden den italienske mastodont AC Milan.

Klubbens præsident Silvio Berlusconi er dog opsat på at komme tilbage i det forjættede land, og han ser det som et kategorisk imperativ for en klub af AC Milans størrelse.

– Champions League er et kategorisk imperativ. Vi kan ikke gå glip af Champions League. Projektet med at markedsførre brandet i Fjernøsten – og isærdeleshed Kina – kan kun ske, hvis Milan er førende i Europa og i verden, forklarer Berlusconi til klubbens egen hjemmeside.

Milan-præsidenten fortæller endvidere, at han er træt af de skriverier, der er for tiden er om hans penge i udlandet, og han har nu afgivet et ret så stort løfte, hvis rygterne skulle tale sandt.

– Der er skrevet nogle utrolige ting. Nogle har endda insinueret, at Bees (thailandsk investor, der er ved at købe sig ind i AC Milan, red.) penge er min kapital i udlandet. Jeg gentager endnu engang, at hvis nogen beviser, at jeg har kapital i udlandet, så vil jeg forpligte mig til at give det tidobbelte beløb til velgørenhed, forklarer Berlusconi og tilføjer:

– Markedsføringsprojektet skulle sikre os en vigtig indtægskilde, hvis alting går, som vi har planlagt, og dermed kan vi købe nogle store spillere.

 

INGEN KOMMENTARER