Milan-træner ovenpå første clean sheet: Vi får forhåbentlig rystet frygten af os

Milan-træner ovenpå første clean sheet: Vi får forhåbentlig rystet frygten af os

804
0
DEL

AC Milans cheftræner Sinisa Mihajlovic ser stadig gerne forbedringer trods sejren over Chievo onsdag aften, som samtidig var Milans første clean sheet i sæsonen, men han tror på, at holdet nu kan ryste noget af den frygt af sig, som har bremset dem tidligere. 

Buret blev holdt rent for første gang i Serie A for AC Milans vedkommende i denne sæson, da de onsdag aften mødte Chievo, som blev besejret med 1-0.

Cheftræner Sinisa Mihajlovic ser sæsonens første clean sheet som en bedrift i sig selv, om end han stadig savner større kynisme fra sine spillere. Serberen tror dog på, at holdet nu kan ryste den frygt af sig, som hidtil har plaget dem.

– Endnu en gang tillod vi kun vores modstander ét skud på mål, og anden halvleg var klart bedre end den første. Vi holdte et clean sheet, og efter at have lukket mindst et mål ind i de 10 foregående runder er det allerede en bedrift, forklarer Mihajlovic ifølge Sky Sport Italia, inden han fortsætter:

– Vi havde et utal af målchancer, og det er en skam, at vi ikke formår at omsætte flere af dem. Vi samlede nogle vigtige point sammen og klatrede op i tabellen, så denne sejr skulle hjælpe os med at ryste noget af den frygt, vi har båret på i de tidligere sæsoner, af os.

AC Milans første clean sheet i denne sæsons udgave af Serie A blev sikret med blot 16-årige Gianluigi Donnarumma mellem stængerne. Dermed er Donnarumma indehaver af både en titel som den yngste målmandsdebutant i Serie A samt den yngste nogensinde, der har formået at holde buret rent.

INGEN KOMMENTARER