Morten Olsen har flere gode tilbud: Brøndby er ikke en mulighed

Morten Olsen har flere gode tilbud: Brøndby er ikke en mulighed

1849
0
DEL

Efter mange år som cheftræner for det danske landshold, så afskriver Morten Olsen muligheden for at fortsætte trænerkarrieren i dansk fodbold.

Den 65-årige Morten Olsen er en ombejlet mand i international fodbold. Men hvis han skal fortsætte karrieren som træner, så bliver det i udlandet.

Han har en fortid i Brøndby, der lige nu står og mangler en permanent træner til sommer, hvor den midlertidige løsning, Auri Skarbalius, frivilligt forlader posten som cheftræner i klubben. Men hans tidligere arbejdsgivere er ikke en mulighed ifølge den tidligere landsholdstræner.

– Jeg har ikke været i kontakt med Brøndby og har i øvrigt ingen planer om igen at være træner i Danmark.

– Jeg har haft 15 gode år som landstræner og havde også en god tid som træner i Brøndby, siger Morten Olsen til Ekstra Bladet.

Morten Olsen var træner for Brøndby tilbage i 1990 til 1992, hvor han førte klubben til to mesterskaber og en semifinale i UEFA Cuppen.

Fra 2000 til 2015 stod han for den danske landshold, men forlod stillingen efter, at Danmark ikke kvalificerede sig til EM 2016 i Frankrig.

Men ifølge Morten Olsen selv, så har han rigeligt med gode jobmuligheder, der i øjeblikket bliver overvejet.

– Jeg kan på nuværende tidspunkt kun sige, at der er tale om store klubber, og at jeg sagtens kan se mig i de job, siger han.

Trænerkarrieren har yderligere budt på ophold i tyske Köln fra 1993 til 1995 og i hollandske Ajax fra 1997 til 1998.

Læs også: Engelsk avis: Brøndby-ejer vil give trænerjobbet til John Terry

INGEN KOMMENTARER