Morten Olsen stopper øjeblikkeligt som landstræner efter glippet kvalifikation

Morten Olsen stopper øjeblikkeligt som landstræner efter glippet kvalifikation

720
0
DEL

Den danske landstræner Morten Olsen stopper med omgående virkning, efter at landsholdet missede kvalifikationen til EM i Frankrig til sommer. 

Morten Olsen havde oprindeligt planlagt at stoppe som landstræner til sommer, når kontrakten med DBU rinder ud, men efter tirsdagens missede EM-billet vælger landsholdskoryfæet at stoppe med øjeblikkelig virkning.

Dermed bliver Morten Olsens sidste kamp i spidsen for landsholdet altså tirsdagens playoff-kamp mod Sverige, som endte 2-2 og sammenlagt 4-3 til Sverige over de to kampe.

Det var tydeligvis en skuffet Morten Olsen, der efter kampen mødte pressen for at meddele sin afgang.

– Jeg er især skuffet på spillernes vegne; at de ikke får den oplevelse, som det er at komme til en slutrunde. Det er mit ansvar med jobbet som den ansvarlige træner. Jeg har selvfølgelig meddelt spillerne, at DBU og jeg er blevet enige om, at vi stopper samarbejdet. Der skal en ny coach til og der ligger et godt materiale til et nyt trænerteam. Jeg er meget taknemmelig for, at DBU havde tiltro til mig og besluttede, at det var mig, der skulle sidde i det sæde, sagde Morten Olsen til pressemødet.

INGEN KOMMENTARER