Morten Olsen: Vigtigt vi kan afgøre det på hjemmebane

Morten Olsen: Vigtigt vi kan afgøre det på hjemmebane

895
0
DEL

Danmark har trukket Sverige til de afgørende Play-off kampe til EM kvalifikationen. En lodtrækningen som landstræner Morten Olsen ser både fordele og ulemper ved. 

Til November får det danske landshold mulighed for at afgøre EM skæbnen selv, når kampene mod Sverige skal spilles. En lodtrækning som Morten Olsen ser som en mulig opgave, da Danmark har hjemmebanen i den sidste kamp:

– På sin vis ærgrer det mig lidt, at vi skal møde Sverige. Nu da Island har kvalificeret sig, så kunne det have været sjovt, hvis Norge, Sverige og Danmark også kvalificerede sig til EM. Når det er sagt, så glæder det mig mest, at vi kan afgøre det på hjemmebane. Det har selvfølgelig sin fordel, siger Olsen, siger landstræneren til Ritzau i følge TV2sport.

Morten Olsen regner med, at det bliver to hårde kampe, men hæfter sig ved, at man før har kvalificeret sig mod Sverige:

– Vi har i min tid kvalificeret os, i hvert fald de tre af gangene, prøvet det at kvalificere os på hjemmebane. Blandt andet mod Sverige. Hvem husker ikke i 2009, hvor Jakob Poulsen lavede det afgørende mål? Det har et helt specielt snit, når vi kan afgøre det på egen hjemmebane.

Den første kamp spilles i Sverige, og afvikles på en af følgende datoer: 12, 13 eller 14 november.

INGEN KOMMENTARER