Mourinho: Chelsea behøver ikke nye spillere for at slutte i top fire

Mourinho: Chelsea behøver ikke nye spillere for at slutte i top fire

836
0
DEL

Jose Mourinho udtaler, han er selvsikker omkring, at Chelsea kan slutte i top fire uden at hente nogle spillere i januar. 

De forsvarende mestre går ind til kampen mod Norwich lørdag på en 16.plads, og man er allerede 11 point bagud til Manchester United, der befinder sig på fjerdepladsen, efter klubben har tabt syv ud af 12 kampe.

Men Mourinho udtaler, at han er taknemmelig for støtten fra klubbens ejer Roman Abramovich efter en forfærdelig start på Chelseas titelforsvar, der også har budt på en del sammenstød med FA rettet mod ham. 

Og the Blues-manageren insisterer på, at han og Chelsea-spillerne vil begynde at tilbagebetale den tiltro uden behov for at hente forstærkninger i transfervinduet.

– Jeg er glad for mine spillere, udtaler Mourinho, der bliver ved med at benægte, de dårlige resultater skyldes anspændtheden i omklædningsrummet, på sit pressemøde forud for Norwich-kampen.    

– Jeg har tiltro til spillerne. Jeg har ikke brug for at rense ud i omklædningsrummet, som jeg har hørt er blevet skrevet nogle steder. Og jeg har ikke brug for at spørge klubben om at spendere penge i januar. 

INGEN KOMMENTARER