Mourinho i dialog med PSG-stjerne om skifte til Old Trafford

Mourinho i dialog med PSG-stjerne om skifte til Old Trafford

1227
0
DEL

Mourinho forventes at overtage posten som Manchester United manager til sommer, eftersom den nuværende manager, Louis Van Gaal, ikke har været i stand til at leve op til klubbens forventinger.

Manchester United har endnu en gang haft en katastrofal sæson, og adskillige kilder har spået, at Mourinho vil blive den næste, der skal prøve kræfter af med det krise-ramte mandskab.

Skulle man tro Le Ten Sport, er Mourinho allerede gået igang med at forberede sit ophold på Old Trafford. Mourinho har efter sigende taget kontakt til PSGs svenske angrebs-stjerne, Zlatan Ibrahimovic, som han tidligere har arbejdet side om side med, i Inter Milan.

Ibrahimovic vil stå uden klub til sommer, hvis ikke han forlænger med Paris-klubben. Blandt andet dét, har fået Mourinho til at tage kontakt til spilleren.

Mourinho har stået kontraktløs siden den 17. december 2015, hvor han blev fyret i Chelsea. Mange mener dog, at Mourinho ikke har en fair chance for at overtage jobbet som Manchester United manager, grundet netop hans fortid i Chelsea.

INGEN KOMMENTARER