Mourinho takker Chelsea-fans efter Champions League kamp

Mourinho takker Chelsea-fans efter Champions League kamp

862
0
DEL

Jose Mourinho kalder gårsdagens Champions League opgør mellem Chelsea og Dynamo Kiev for “mit øjeblik”. Chelseas fans erklærede deres støtte til den omstridte træner i løbet af den kamp, der kan vise sig afgørende for, hvorvidt Chelsea går videre fra gruppespillet i Champions League.

Støtten til den portugisiske Chelsea-træner rungede i går aftes ud over Stamford Bridge. Chelsea hev i går aftes en forholdsvist spinkel 2-1 sejr hjem, på hjemmebane, over det ukrainske mandskab Dynamo Kiev.

Den selverklærede “Special One”, der befinder sig i sin dårligste periode som Chelsea-træner, sammenlignede støtten i går aftes med den støtte han oplevede ved sit comeback i august 2013.

– Det er mit øjeblik, fordi det var fantastisk. Da jeg kom tilbage til klubben og vi spillede den første kamp på hjemmebane mod Hull City, den måde hvorpå stadion bød mig velkommen var fantastisk, men ikke sammenlignlig med i dag, sagde Jose Mourinho

– I dag kommer i en periode, hvor resultaterne ikke er gode. det kommer i en tid, hvor i (medierne) spørger efter mit endeligt (fyring).

– Fansene læser aviser, de ser TV, de lytter til eksperterne, kommentatornes mening, de læser blogs og det er ret utroligt, hvad de prøvede at sige i dag.

– De prøvede at sige “vi vil have dig her” og måske ville de også sige til alle jer “vi vil have ham, lad ham gøre hans arbejde”. Det er en fantastisk følelse.

– Jeg kan ikke takke dem på andre måder end at give alt, hvad jeg har, hvilket jeg altid har gjort, hvilket jeg altid vil gøre. Det er den eneste måde at takke dem for denne reaktion.

Hvorvidt alt hvad Jose Mourinho har er tilstrækkeligt vil vise sig på lørdag, hvor Chelsea møder Stoke på udebane.
Mourinhos popularitet er der i hvert fald ikke tvivl om, med den måde hvorpå supporterne på lægterne viser deres støtte. Resultaterne mangler dog stadig i Premier League, hvor Chelsea indtager en øjeblikkelig 15. plads.

Jose Mourinho værdsætter de fans, der fortsat tror på ham i de svære tider, der faktisk kommer mindre end et halvt år efter Chelseas seneste Premier League mesterskab.

Den ånd hos fansene, som Mourinho sætter så stor pris på, beskriver han på følgende måde:

– Det er nemt. Det er nemt for børn at gå i skole med en Chelsea trøje på, når Chelsea vinder hver eneste kamp. Det er ikke nemt for 10-12 årige børn at gå i skole med en Chelsea trøje på, når Chelsea taber kampe. De bliver sikkert mobbet af de andre børn.

Hvornår og hvis Abramovichs tålmodighed slipper op må tiden vise. Mourinho har i hvert fald, efter alt at dømme, klubbens supportere bag sig.

INGEN KOMMENTARER